Büyük Bir Onur

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı, YDÜ Robotik Lab‘ı ziyeret etti. Tümgeneral Yılmaz YILDIRIM ve Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat I. GÜNSEL‘i; YDÜ Robotik Lab., YDÜ3B Laboratuvarı ve YDÜ Solar Yarış Ekibi hakkında bilgilendirdikten sonra yaptığımız işler ve yeni projelerimizden bahsettik.

Tümgeneral Yılmaz YILDIRIM, laboratuvarımızın robotik alanındaki başarılarını bildiğini, laboratuvarımız ve Yakın Doğu Üniversitesi ile gurur duyduğunu ekledi. Tümgeneral Yıldırım, laboratuvarımızı takip edeceğini söyledikten sonra, bundan sonraki yarışmalar ve projelerimizde, tüm ekibimize başarılar diledi.

Kurucu Rektörümüz Dr. Suat I. GÜNSEL, laboratuvarımızı her ziyaret ettiginde kendini mutlu ve enerjik hissettiğini söyledi ve tüm ekibimize başarılar diledi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Yılmaz YILDIRIM ve Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat I. GÜNSEL’in ziyareti, tüm ekibimizi onurlandırdı.