Near East University

Robotics Lab.

Haftanın Özeti #13

Geçtiğimiz hafta, Somali Tarım Bakanı Said Hussein Iid tarafından ziyaret edildik.

Sayın Bakan Said Hussein Iid‘e, aşağıdaki konular hakkında sunum yapıp bilgilendirdik;

• Robotik nedir?
  • Neden tüm mühendislik departmanlanları, birbirleri ile ortaklaşa çalışmalıdır?

Haftanın Özeti #12

Geçtiğimiz hafta, yurt dışından misafirlerimiz ve “Özay Günsel Çocuk Üniversitesi’nin” minik öğrencileri tarafından ziyaret edildik.

Misafirlerimizi, aşağıdaki konular hakkında sunum yapıp bilgilendirdik;

• Ra25 ve

Haftanın Özeti #11

Geçtiğimiz hafta, yurt dışından misafirlerimiz tarafından ziyaret edildik.

Misafirlerimizi, aşağıdaki konular hakkında sunum yapıp bilgilendirdik;

• Solar Araba nasıl çalışır?
  • Ra25 ve Ra27’nin üretim süreci ve bu süreçte karşılaştığımız problemler.
  • Solar

Haftanın Özeti #9

Geçtiğimiz hafta, Yakın Doğu Koleji öğrencileri ve yurt dışından misafirlerimiz tarafından ziyaret edildik.

Öğrencilerimizi ve diğer misafirlerimizi, aşağıdaki konular hakkında sunum yapıp bilgilendirdik;

Haftanın Özeti #8

Geçtiğimiz hafta, Güzelyurt Meslek Lisesi öğrencileri tarafından ziyaret edildik.

• Ra25 ve Ra27’nin üretim süreci ve bu

Haftanın Özeti #7

Geçtiğimiz hafta, 20 Temmuz Fen Lisesi ve Bekirpaşa Lisesi öğrencileri tarafından ziyaret edildik.

Haftanın Özeti #6

Geçtiğimiz hafta, Yakın Doğu Koleji ve Gazimağusa Türk Maarif Koleji öğrencileri tarafından ziyaret edildik. Ve her zaman olduğu gibi yurtdışından da misafirlerimiz vardı.

• Robotik nedir?
  • Neden tüm mühendislik departmanlanları, birbirleri

Haftanın Özeti #5

Her zaman olduğu gibi, geçen hafta da yurt dışından ziyaretçilerimiz vardı.

Ziyaretçilerimize, aşağıdaki konular hakkında sunum yapıp onları bilgilendirdik;

• Ra25 ve Ra27’nin üretim süreci ve bu